Twitter ve Instagram çöktü mü?

Instagram ve X'te erişim sorunu devam ediyor. Kullanıcılar dün saat 17:00'den itibaren platformlara girmekte zorluk çekiyor, yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı.

Twitter ve Instagram çöktü mü?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine dün saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası 5 kişi şehit olurken 22 kişi de yaralanmıştı. 

Saldırının ardından sosyal medya platformları Instagram ve X (eski adıyla Twitter) kullanıcıları, uygulamalara erişim sorunu yaşıyor. 

 Saat 17:00’den itibaren bu iki platforma giriş yapmakta zorlanan birçok kullanıcı, akışın yavaşladığını veya tamamen durduğunu belirtti.

INSTAGRAM VE X'TE KESİNTİ

Sosyal medya kullanıcıları, Instagram ve X platformlarına erişemediklerini veya yavaş erişim sağladıklarını dile getirirken, bazıları sorunun kısmen çözüldüğünü bildirdi. 

Özellikle Instagram’da akış yenilenmezken, X’te bazı kullanıcılar mesaj gönderme ve akış güncelleme sorunlarıyla karşılaştı. 

"Instagram çöktü mü?", "X'e ne oldu?" soruları sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkça dile getirilmeye başlandı.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Instagram ve X'teki erişim sorunlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) da konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, kullanıcılar platformlardaki problemin ne zaman çözüleceğini merak ediyor.

Sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor, ancak bazı kullanıcılar uygulamalara erişim sağladığını ifade ediyor. Erişim sorununun ne zaman tamamen giderileceği konusunda yetkililerden gelecek açıklamalar bekleniyor.

 

Twitter ve Instagram çöktü mü?
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.